Reactie Sibum blijft hoopvol: "Dit is hoogstens een domper"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Sibum blijft hoopvol: "Dit is hoogstens een domper"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren verloor zaterdag van een winderig KV Oostende. Bas Sibum focust vooral op de tien op vijftien. "Dit is geen mentale dreun, maar hoogstens een domper."

Cédric De Volder in Oostende

En het Albertpark waande zich echt wel in een zeestorm. Er werd voor, tijdens en na de wedstrijd zelfs geopperd dat een afgelasting de beste oplossing zou zijn geweest. Ook Bas Sibum is dat idee wel genegen.

"Die wind maakte het er niet bepaald leuker op, hé", aldus de Nederlander. "De eerste helft hadden we het verschrikkelijk lastig, maar dat was ook voor Oostende het geval na de koffie. Elke bal die je probeerde weg te werken, kwam binnen de kortste keren terug."

"Waasland-Beveren was niet scherp genoeg"

Uiteindelijk kregen the Kustboys en de Leeuwen elk een lucky goal achter hun naam. "Ik vind vooral dat we de wedstrijd zelf uit handen hebben gegeven. We moeten die 1-1 altijd vasthouden. Waaraan ik dit verlies toeschrijf? Waasland-Beveren was niet scherp genoeg."

Op die manier belandt de fusieclub opnieuw in de gevarenzone. "Maar dit voelt niet aan als een mentale dreun", blijft Sibum positief. "Hoogstens een domper. Maar dan moeten we volgend week tegen KV Kortrijk de volle buit pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties