Hofmans spreekt geruchten tegen: "Hasselbaink kan wél ontslagen worden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 83 reacties
Hofmans spreekt geruchten tegen: "Hasselbaink kan wél ontslagen worden"
Foto: © SC

Gisteren deed het gerucht de ronde dat Antwerp, ondanks een magere reeks, zijn coach niet zou kunnen ontslaan. Sterke man Saif Rubie moet het ontslag goedkeuren. "Maar een ontslag kan altijd, zelfs als Rubie dat niet wil", aldus directeur Gunther Hofmans aan Voetbalkrant.com.

Door Dirk Pieters

Jerrel Hasselbaink ligt dezer dagen zwaar onder vuur bij de supporters van Antwerp, maar een ontslag leek niet te kunnen omdat elke beslissing moet worden goedgekeurd door sterke man Saif Rubie, een persoonlijke vriend van Hasselbaink.

Maar die berichten spreekt directeur Gunther Hofmans nu tegen. “De positie van de coach hangt van de volgende wedstrijden af. We bekijken de situatie van Hasselbaink match per match. Hij kan ook ontslagen worden als Saif Rubie dat niet wil, zoiets gebeurt in onderling overleg”, aldus Hofmans aan onze redactie.

"Moeilijk om nog iets te rapen dit seizoen"

Verder lijkt Hofmans zich er ook bij neer te leggen dat het dit seizoen wellicht niets zal worden voor The Great Old. “Na onze nederlaag tegen Tubeke wordt het moeilijk om nog iets te rapen dit seizoen. We hadden veel meer verwacht na onze goede start, maar uiteindelijk waren er dit seizoen veel te veel ups en downs.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties