Mourinho: "Hazard kan Gouden Bal winnen"

Nicola Cantoro
| 25 reacties
Mourinho: "Hazard kan Gouden Bal winnen"
Foto: © SC

Eden Hazard is kanshebber om deze maand speler van de maand te worden in Engeland. Eerder deze week liet Hazard al verstaan het potentieel in zich te hebben om ooit zo goed te worden als Messi of Cristiano Ronaldo. Trainer Mourinho staat zijn goudhaantje bij: "Hazard kan de Gouden Bal winnen."

Mourinho blijft Hazard bewieroken: “Eden heeft nog groeimarge. Hij is nog maar 23. Messi is er 26. Zonder campagne en zonder politiek zal hij de Gouden Bal wel niet winnen, maar het is zeker mogelijk voor Eden.”

Hazard zit dit seizoen al aan elf doelpunten en lijkt momenteel in topvorm te zitten. Al gaat de vergelijking met Cristiano Ronaldo en Messi niet helemaal gelijk op volgens Mouinho. “Zij zijn beiden topschutter bij hun club. Dat maakt hen nog specialer. Eden is een flankspeler en doet ook zijn verdedigend werk. Ik denk niet dat het mogelijk is voor Eden om topschutter te worden, maar hij kan wel een echte matchbepalende en seizoensbepalende speler worden voor zijn club”, zegt The Special One.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties