Foket aan oppervlakte: "Ambiance in kleedkamer is deel van ons succes"

Foket aan oppervlakte: "Ambiance in kleedkamer is deel van ons succes"
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Thomas Foket heeft er lang op moeten wachten, maar lijkt nu toch volledig zijn kans te krijgen bij Oostende. De huurling van AA Gent moest tot nu toe genoegen nemen met invalbeurten, maar greep de voorbije twee weken de geboden kans met beide handen.

Foket had er waarschijnlijk meer van verwacht, maar laat daar alvast niets van merken. "Ja, ik had minder minuten dan verwacht, maar het gegeven is hier ook helemaal veranderd in het begin van het seizoen", vertelt hij aan Voetbalkrant.com. "Het is fantastisch wat we aan het realiseren zijn. Misschien spelen we zelfs een bekerfinale. Dat had niemand durven voorspellen. Dat ik een tijdje moeten wachten heb, lijkt normaal met al die versterkingen. Maar nu ik mijn kans kreeg, heb ik ze toch genomen, denk ik."

Geen ontevreden woord

Ook Fred Vanderbiest was inderdaad lovend over de twee basisplaatsen die Foket kreeg. "De coach heeft me altijd blijven steunen. Hij zei me dat mijn kans wel zou komen, maar dat ik moest blijven werken. Of ik nu er ga blijven instaan? Dat is aan de coach om te beslissen, maar ik ben er klaar voor. Charleroi is weer een andere wedstrijd. We gaan waarschijnlijk ook anders spelen dan thuis. Maar als de coach mij kiest, ben ik er klaar voor."

Geen ontevreden woord hoor je in Oostende. "Dat is eigen aan deze groep. Het was al een goede groep voor het seizoen en alle nieuwelingen hebben dat heel snel opgepikt. Ikzelf werd direct aanvaard en zo was het ook voor de anderen. De ambiance is hier geweldig en dat is ook deel van ons succes." (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties