Reactie De Zeeuw: "Basisplaats verraste me"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
De Zeeuw: "Basisplaats verraste me"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Demy de Zeeuw ging vanavond mee ten onder met RSC Anderlecht. De Nederlander kon op geen enkel moment overtuigen. "Of ik het kind van de rekening zal zijn? Dat wordt hier stilaan een gewoonte."

Cédric De Volder in Lier

RSC Anderlecht ging vanavond roemloos onderuit bij Lierse SK. De landskampioen voetbalde geen enkele kans bij elkaar en kreeg tussendoor twee doelpunten om de oren. "Maar er is echt geen gebrek aan kwaliteit bij Anderlecht", weerlegt Demy de Zeeuw. "Voetbal draait ook om afspraken nakomen, hé. En in dit geval kan Anderlecht echt van elke ploeg verliezen."

John van den Brom toverde met de Nederlander een wit konijn uit zijn hoed. "De basisplaats verraste me zelf ook. Ik heb verder geen uitleg gekregen van de coach. Al is het geen cadeau om hier te moeten starten. Ik speelde de voorbije weken amper en dat is allesbehalve goed voor het vertrouwen. Dan is het lastig om je stempel te drukken."

"Lastig om na al die weken stempel te drukken"

"Er begint zich stilaan een patroon af te spelen in onze groep", gaat de Zeeuw verder. "Tegen Club speelden we vorige week een goede partij, maar er wordt geen vervolg aan gegeven. Bovendien volgt er nu een zware verplaatsing naar het Guldensporenstadion. Ook de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk hebben we trouwens verloren."

De Zeeuw dreigt door deze collectieve offday opnieuw het kind van de rekening te worden bij paars-wit. "Maar dat wordt hier stilaan een gewoonte", besluit de voormalige international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties