Reactie Kaminski: "Hoop dat iedereen zich 100% inzet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Kaminski: "Hoop dat iedereen zich 100% inzet"
Foto: © SC

Thomas Kaminski mocht gisteren op het Lisp twee ballen uit zijn netten vissen. De doelman stelt zich tussen de lijnen door vragen bij zijn ploegmakkers. "Ik zet me altijd volledig in."

Cédric De Volder in Lier

"Ik zet me elke wedstrijd voor de volle honderd procent in", valt Thomas Kaminski met de deur in huis. Ik kan maar hopen dat mijn ploegmaats dat ook doen. Of ik eraan twijfel? Ik hoop dat mijn ploegmaats zich volledig geven."

De vervanger van Silvio Proto heeft echter geen moeite om zijn meerdere te erkennen in de Pallieters. "Anderlecht was gewoon slecht, punt. Lierse verdiende de overwinning dan ook helemaal. Hoe het nu verder moet? Daar kan ik niet over oordelen."

"Anderlecht was gewoon slecht, punt"

Kaminski zag er bij het eerste doelpunt niet goed uit. Wat gebeurde er precies? "Er liepen een pak spelers van Lierse in mijn gezichtsveld", verdedigt de goalie zichzelf. "Ik zag de bal enorm laat komen en kon hem nog net aantikken. Tja, die spits was goed gevolgd, hé."

John van den Brom gaf onlangs nog aan dat de jacht op Standard officieel geopend was. "Die overwinning tegen Club Brugge is voor niets geweest. Op deze manier zullen we er niet komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties