Reactie Pedersen: "Ben te goed om op de bank te zitten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Pedersen: "Ben te goed om op de bank te zitten"
Foto: © SC

Nicklas Pedersen mocht voor het eerst in 2014 starten van Mircea Rednic en beschaamde het vertrouwen niet. Hij brak de match open met een gemikte kopbal die door de benen van Logan Bailly in doel verdween.

Sander De Graeve in Gent

Zijn doelpunt kwam niet als een verrassing. "Ik had al de hele match het gevoel dat ik ging scoren. Ik bleef er ook in geloven." De voorzet van Milicevic bleek uiteindelijk de goeie. "Hij had me een goeie bal beloofd en zijn voorzet was gewoon fantastisch. Om die bal van die plaats zo voor doel te krijgen.. Zo'n ballen zijn makkelijk om af te werken. Milicevic heeft de kwaliteiten die we misten."

Ook de reactie van de fans bij zijn applauswissel kon de spits smaken. "Daar wacht ik al zo lang op. Dat was echt geweldig, ik hoop dat ze zien dat ik er altijd alles aan doe om de match te winnen. Ik hoop vooral dat ik blijf spelen."

"Niemand zal hier zeggen dat hij een goed seizoen draait"

Pedersen had het over zijn bankzittersstatuut van de voorbije weken. "Ik ben te goed om op de bank te zitten. Of mijn komst naar Gent bracht wat ik ervan verwacht had? Neen, nog niet. Ik kwam naar hier om mijn plaats in de nationale ploeg niet te verliezen en ik verloor ze intussen. Als ik blijf presteren zoals vanavond zal ik wel opnieuw opgeroepen worden."

Ook AA Gent deed het nog niet goed. "Niet enkel ik heb een moeilijk seizoen, maar de rest van onze ploeg ook. Ik denk dat niet één speler zal zeggen dat hij een goed seizoen draait. Ik verwachtte betere spelers dan bij Mechelen en die waren er. Maar een team zag ik niet. Het is moeilijk met veel nieuwe spelers en nu kwamen er opnieuw vijf bij. Als we de beker winnen is het toch nog een succesvol seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties