Van Gaal nieuwe coach van Spurs-Belgen?

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Van Gaal nieuwe coach van Spurs-Belgen?
Foto: © SC

Het lijkt er sterk op dat de Nederlandse topcoach Louis Van Gaal na het WK in Brazilië afscheid neemt van de Nederlandse nationale ploeg. Volgens diverse Britse media staat de Nederlander op het punt om het sportieve roer van de Spurs over te nemen.

De onderhandelingen zijn al een tijdje aan de gang. Tim Sherwood nam onlangs het commando over, maar voorzitter Levy zou niet onder de indruk zijn van zijn prestaties. Van Gaal is momenteel bondscoach van het Nederlands elftal, maar zou na het WK zich opnieuw op een topclub willen focussen.

“Na de wereldbeker wil ik opnieuw een topclub coachen. Ik ben een echte winner, elk jaar heb ik een prijs gewonnen. Ik zie mijn spelers maar acht keer per jaar, daar word ik ziek van. Mijn toekomst ligt in het clubvoetbal, niet bij de nationale ploeg. Anders ga ik op pensioen”, aldus de duidelijke woorden van Van Gaal.

Tottenham staat momenteel op een zesde plaats in de Premier League. Gisteren kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Hull City. Er spelen drie Rode Duivels bij Tottenham: Vertonghen, Dembele en Nacer Chadli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties