Maand van de waarheid voor Arsenal?

bart ver elst
| 4 reacties
Maand van de waarheid voor Arsenal?
Foto: © SC

De maand februari zal niet gemakkelijk worden voor Arsenal. Doelman Wojciech Szczesny ziet de komende wedstrijden als een kans om verder uit te lopen op de concurrentie en om revanche te nemen op Bayern München.

Komend weekend mag Arsenal naar Anfield Road voor een spannende topper tegen Liverpool. Thuis werd er 2-0 gewonnen maar in de heenwedstrijd zat topspeler Luis Suarez zijn schorsing van zeven speeldagen nog uit. Indien Arsenal wint in Liverpool, schakelen ze Liverpool zo goed als zeker uit voor de titel.

De woensdag erna mogen ‘The Gunners’ het thuis opnemen tegen grote rivaal Manchester United.  Op 16 februari mag Arsenal het opnieuw tegen Liverpool opnemen, maar deze keer voor de FA Cup.

Amper drie dagen later komt Pep Guardiola met Bayern München op bezoek in het Emirates-stadion. Na de pijnlijke uitschakeling vorig jaar zijn ‘The Gunners’ zeker en vast uit op revanche.

Szczesny ziet de volgende wedstrijden rooskleurig tegemoet: “De voorbije jaren hadden we steeds last van blessures in de verdediging, maar nu staat de verdediging er en hebben we wisselmogelijkheden. Het geeft de ploeg vertrouwen dat we de laatste elf thuiswedstrijden slechts één doelpunt geïncasseerd hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties