Verdedigers op zoek naar revanche in terugmatch Beker

Verdedigers op zoek naar revanche in terugmatch Beker
Foto: © SC

In de heenmatch tussen Oostende en Lokeren zaten na de wedstrijd vooral twee verdedigers in zak en as. Bij Oostende was dat Baptiste Schmisser, bij Lokeren Gregory Mertens. Beiden hadden een goal op hun geweten.

Schmisser toonde zich alvast strijdvaardig: "Ik roep mijn ploegmaats op om samen met mij de nul te houden. Dan zijn we vanavond sowieso geplaatst", aldus de Fransman. "Ik zou het mezelf erg aanwrijven als we door mijn fout de finale niet halen. Nee, uitvoetballen in moeilijke omstandigheden ga ik niet meer doen. Als het moet gaat de bal de tribune in."

Aan de overkant staat er ook eentje die de nul wil houden. "Misschien gaat Oostende wel een dubbele muur optrekken. Wat er ook gebeurt, zelfs als ze scoren moeten wij er zeker ook maken. We moeten er voluit tegenaan. Dit wordt één van de belangrijkste matchen van het jaar", aldus Mertens.

Door de blessure van Maric staat Mertens vanavond weer in de basis. "Ik weet dat ik geen goeie match speelde thuis, maar dat wil ik rechtzetten. Wat er gebeurde? Misschien sloeg ik wel aan het twijfelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties