Eto'o: "Is de papa van Eden en Thorgan ook zo goed?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Eto'o: "Is de papa van Eden en Thorgan ook zo goed?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samuel Eto'o maakt tegenwoordig het mooie weer bij Chelsea. De Kameroense legende is een fan van Eden Hazard, maar loopt ook hoog op met Vincent Kompany. Wat vindt de aanvaller van zijn Belgische vrienden?

De voltallige voetbalwereld lijkt tegenwoordig wel de mond vol te hebben van Eden Hazard. De Rode Duivel verkeert in een supervorm en loodste Chelsea de voorbije weken eigenhandig naar de bovenste regionen van de Premier League.

"Eden heeft alles om een unieke speler te worden", aldus de Kameroener in Het Nieuwsblad. "Welke stappen hij nog moet zetten om Lionel Messi of Cristiano Ronaldo te evenaren? Eden moet elke wedstrijd beslissend zijn. In plaats van het tien keer te tonen, wil ik het vijftig keer zien van hem."

"Ik heb bovendien gehoord dat ook Thorgan Hazard een enorm goede speler is", vervolgt Eto'o zijn verhaal. "Als hij even goed is als Eden, zullen we een heftig ploegje krijgen. Is de papa ook even getalenteerd? (lacht)

De 110-voudig Kameroens international loopt ook hoog op met de concurrentie. "Vincent Kompany is een natuurlijke leider en één van de beste verdedigers in de wereld. "Maar er lopen wel meer Afrikanen rond in België, hé. Ik kan hun keuze begrijpen, maar het is jammer dat ze niet voor een Afrikaans land hebben gekozen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties