Gerets sluit Anderlecht uit: "Als ik terugkeer, dan is het bij Standard

Timothy Collard
Timothy Collard
| 52 reacties
Gerets sluit Anderlecht uit: "Als ik terugkeer, dan is het bij Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eric Gerets doet het momenteel uitstekend met Lekhwiya. De voormalige Rode Duivel staat op een zucht van de titel in Qatar. Niet zo lang geleden werd hij nog in verband gebracht met Anderlecht, maar Gerets sluit een overstap naar paars-wit voor 99% procent uit.

Onlangs zou Anderlecht heb cv van Gerets hebben binnengekregen. De kans lijkt echter miniem dat we de ex-coach van Club Brugge en PSV ooit aan het werk zien als trainer van paars-wit. “Zeg nooit nooit, maar het lijkt met sterk dat rood-wit zou veranderen in paars-wit.”

“Voor mij is het duidelijk: als het er ooit van komt, dan is het bij mijn ex-club Standard”, aldus Gerets in Het Nieuwsblad over een mogelijke terugkeer naar België. “Ik heb die loyauteit ook tegenover Marseille. Op een bepaald moment werd ik gelinkt aan PSG. Daar zat een waarheid achter, maar ik heb hetzelfde antwoord gegeven.”

"Standard? Volgens mij worden ze kampioen"

Gerets volgt het Belgische voetbal nog en is natuurlijk blij dat Standard op kop staat. “Volgens mij worden ze kampioen. Ze hebben een zeer talentvolle ploeg waarvan op het einde van het seizoen ongetwijfeld enkele spelers naar het buitenland zullen vertrekken. Batshuayi is met voorsprong de beste speler die in België rondloopt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties