Barcelona verliest dure punten in Sociedad

bart ver elst
| 14 reacties

Barcelona heeft een pijnlijke 3-1 nederlaag geleden tegen Real Sociedad. Het kreeg voor het uur twee goals tegen en kon de achterstand niet meer goedmaken. Nog in de Primera Division speelde Malaga 0-0 gelijk bij Alméria.

Op het halfuur kwam Real Sociedad op voorsprong na een ongelukkige owngoal van Alexandre Song. Een aantal minuten later was de score al in evenwicht. Montaya kon Messi bedienen en die scoorde met een schot van buiten de zestien.

Tien minuten na de rust bracht Griezmann de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Nauwelijks vijf minuten later kon Zurutuza op aangeven van Griezmann de 3-1 scoren. Sociedad kon de voorsprong vasthouden en boekte zo een heel mooie overwinning tegen Messi en co.

Malaga gelijk

Malaga speelde 0-0 gelijk op het veld van Alméria. Malaga staat momenteel zeventiende in de stand en is nog altijd niet zeker van  het behoud. Het is een erg teleurstellend seizoen voor het team van Aleksandr Jakovenko en Roque Santa Cruz.