Real Madrid kent weinig moeite met Elche

Diederik Geypen
| 3 reacties

Real Madrid was de eerste van de drie koplopers die deze speeldag in actie kwam. Tegen de dertiende in de stand Elche kende de co-leider weinig moeite.

Zoals wel vaker kwamen de Koninklijken tegenover een gemetselde muur te staan. Het was wachten tot minuut 34 vooraleer Illarramendi op assist van Pepe een gaatje vond en de ban brak voor Real.

In de tweede helft slaagden de bezoekers er steeds moeilijker in een antwoord te bieden op het hoge tempo van de thuisploeg. Bale bezorgde de withemden, met een beauty van een doelpunt dat we van hem gewoon zijn, een dubbele voorsprong.

Het slotakkoord was weggelegd voor Isco. De Spanjaard die omwille van zijn weinige speelminuten ongelukkig is in de Spaanse hoofdstad, zette vanuit een schuine hoek de 3-0 eindscore op het bord. Aan FC Barcelona en Atlético Madrid om hetzelfde te doen.