Reactie Uitblinker Vanaken blijft nuchter: "Niet bezig met de interesse van Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 95 reacties
Uitblinker Vanaken blijft nuchter: "Niet bezig met de interesse van Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de tweede keer dit seizoen ontpopte Hans Vanaken zich tot kwelgeest van Anderlecht. Onder zijn regie pakt Lokeren voor het eerst 6 op 6 tegen paars-wit. "Vanaken staat op onze lijst", gaf Herman Van Holsbeeck toe. "Ik ben daar nu niet mee bezig", reageerde de middenvelder.

Robby Morren in Lokeren

Vanaken zag vrijdag een geweldige uithaal op de paal belanden en was betrokken bij de 1-0 en scoorde zelf de 2-0. "Ik voelde dat die bal daar ging komen", zo legde de middenvelder uit waarom hij kon profiteren van het misverstand in de Anderlechtdefensie. "Bij die eerste goal tikte Dutra de bal naar mij, ik zag dat hij doorliep en hij zette prima voor tot bij Harbaoui. Dat was een mooi doelpunt."

"We waren beter dan Anderlecht, wij brachten het beste voetbal. Tegen Anderlecht krijg je op het middenveld wat meer ruimte om te voetballen. Als je tegen een ploeg uit de onderste regionen van het klassement speelt, komen die in blok voetballen en dan heb je het moeilijker op het middenveld."

"Wij zijn klaar voor de play-offs"

"We hebben getoond dat we zeker in play-off 1 thuishoren en dat we daar ook effectief iets te zoeken hebben. We zijn klaar voor de play-offs", klinkt het zelfverzekerd. "Alles is mogelijk nu. Ons doel was om play-off 1 te halen en daarin willen we gewoon zoveel mogelijk punten halen."

Ook over zijn eigen prestatie was de jonge Vanaken, volgens ons de man van de match, tevreden. "Ik heb eventjes een mindere periode gekend, maar vrijdag ging het goed en speelde ik een degelijke match." Ondertussen speelt het goudhaantje zich steeds meer in de kijker van de Belgische toppers. "Vanaken staat op onze lijst", vertelde Van Holsbeeck onomwonden. "Dat is plezant om weten, maar ik ben daar nu niet mee bezig", besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties