Bayern walst over Hannover

Jordy Ferket
| 5 reacties

Bayern München heeft alweer overtuigend gewonnen in de Bundesliga. Nu ging Hannover met 0-4 voor de bijl. Bayern-middenvelder Thomas Müller deed de netten tweemaal trillen. Door de zege telt Der Rekordmeister al 19 punten voorsprong op eerste achtervolger Bayer Leverkusen.

Net als in vele wedstrijden nam Bayern München nu ook alweer het initiatief in de partij. Als een machine lieten ze de tegenstander achter de bal lopen. Toch moesten ze bijna een halfuur wachten op een eerste doelpunt. Het was Thomas Müller die met een kopbal zijn ploeg op voorsprong bracht.

Niet veel later werd de score zelfs verdubbeld. Thiago Alcantara werkte een voorzet van Schweinsteiger in de goal. Met een 0-2 op het scorebord gingen beide ploegen dan ook rusten.

Volledige controle

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde als in de eerste periode. De leider in de Bundesliga had de partij volledig onder controle. In de 60ste minuut maakte Müller zijn tweede doelpunt van de middag. En alsof 0-3 nog niet volstond, maakte de ploeg van Guardiola er ook 0-4 van via Mario Mandzukic.

Bayern kent geen tegenstand in de Bundesliga. Door de zege bedraagt de voorsprong op eerste achtervolger Leverkusen al 19 punten. De titel lijkt Der Rekordmeister niet meer te kunnen ontsnappen.