Reactie Habibou: "Lamentabele arbitrage"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Habibou: "Lamentabele arbitrage"
Foto: © SC

De Gentse persstop bleef ook na de zege op Standard in voege. Bij onze collega's van VOO moesten ze echter wel reageren. Habib Habibou toonde zich achteraf uiteraard erg tevreden met de verrassende overwinning. Toch had hij kritiek over voor de refs.

“Het is een heel aangename overwinning voor ons in moeilijke omstandigheden. We hadden een erg moeilijke week waarin we domweg de drie punten lieten liggen tegen Lokeren. Nu hebben we sterk gecounterd en we hadden wat geluk met Kanu die de bal tegen de eigen netten schoot. Daarna was de partij in evenwicht.”

Opmerkelijk genoeg toonde Habibou zich ontevreden over de arbitrage. Die keurde nochtans een geldig doelpunt van De Camargo af en floot geen strafschop bij de fout van Zukanovic op Ezekiel. “De arbitrage was echt lamentabel vandaag. Elke kleine fout werd in het voordeel van Standard gefloten.”

"Bij Gent moet ik het zelf proberen forceren"

Coach Rednic kon interessante tips meegeven aan zijn spelers. “De coach zei ons dat het eerste kwartier erg moeilijk zou worden. Standard viel volle kracht aan met dat enthousiaste publiek achter hen.”

Scoren lukte nog niet voor de stevige spits. “Het is anders dan bij Zulte Waregem. Daar had ik meer een collectief rond me, hier moet ik zelf het verschil proberen maken. Die goals zullen wel komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties