Karel D'Haene mist eerste speelminuten: "Hopelijk is het niet te erg"

Karel D'Haene mist eerste speelminuten: "Hopelijk is het niet te erg"
Foto: © SC

Karel D'Haene verloor met Zulte Waregem op het veld van Charleroi. De centrale verdediger viel zelf uit, hij werd aan de rust vervangen. Zo mist hij voor het eerst in meer dan anderhalf jaar nog eens wat speelminuten in de competitie. "Aan elke reeks komt een einde", nam D'Haene het filosofisch op.

Aernout Van Lindt in Charleroi

“Het zijn de eerste minuten die ik mis dit seizoen in de competitie. Zelfs vorig seizoen heb ik alles gespeeld, dus het is wel spijtig dat de reeks nu ten einde is gekomen.”

“Maar aan elke reeks komt een einde, al was het een chique reeks. Dat moet ik eerlijk toegeven. Het is zeer jammer, maar het is ook vooral spijtig dat we vandaag verloren hebben. Dat had ik niet meer verwacht toen ik vanuit de kleedkamer hoorde dat we 1-2 voor waren gekomen.”

“Hoop volgende zaterdag terug te spelen”

D’Haene had graag verder gespeeld, maar soms kan je maar beter geen risico’s nemen: “Het is een kleine verrekking aan de zijkant van de dij, denk ik. Maandag volgt een echo om zekerheid te hebben, maar ik denk dat ik volgende zaterdag wel weer op het veld zal staan.”

Het was op zich niet erg, denk ik. In de eerste helft voelde ik het al een beetje, maar ik voelde het tijdens de rust opstijgen en dan moet je stoppen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties