Reactie Van Hout ziet maar één oplossing: "Hier samen uit geraken"

Robby Morren
Robby Morren
| 28 reacties
Van Hout ziet maar één oplossing: "Hier samen uit geraken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tegen Anzhi nam Kristof Van Hout de plaats van de geblesseerde Köteles in. Ook hij kon niet verhinderen dat Genk twee domme tegendoelpunten incasseerde en zo uit de Europa League werd gekegeld. "Hier uit geraken lukt niet van vandaag op morgen."

Robby Morren in Genk

"We hadden hier zoveel meer van verwacht", gaf de doelman toe na de wedstrijd. "Gedurende 1 uur zat het goed en zag het er niet naar uit dat Anzhi zou scoren, maar die eerste tegengoal gaven we wel heel ongelukkig weg.  Ook die tweede goal had niet mogen vallen, die kwam na dom balverlies op het middenveld."

De 0-1 betekende een mentale klap voor het broze vertrouwen bij sommige Genkies. "De heenmatch eindigde op 0-0, als je dan 0-1 achter komt weeet je dat het heel moeilijk wordt. We zittten nu eenmaal ook in een hele moeilijke periode."

"Wat de coach gevraagd had, kwam er bij momenten wel uit"

Ondanks de povere prestatie van de Limburgers zag Van Hout ook lichtpunten. "We hebben geprobeerd om op een bepaalde manier te voetballen, net zoals de coach ons had gevraagd en dat kwam er bij momenten toch wel uit. We hadden vooral veel beelden bekeken en daar hebben we wel zaken van kunnen brengen."

"We zullen tot het einde van het seizoen geen enkele makkelijke opdracht meer hebben, dat weet ik nu al. We moeten ons nu zo snel mogelijk focussen op de wedstrijd tegen Anderlecht en keihard werken. Hier moeten we allemaal samen uit geraken, maar dat gaat niet van vandaag op morgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties