Verdienden zij geen rood?

Jordy Ferket
| 12 reacties
Verdienden zij geen rood?
Foto: © SC

Dit weekend waren er weer heel wat overtredingen te 'bewonderen' op onze Belgische velden. Toch kwamen de spelers er vanaf met een waarschuwing of een gele kaart. Dat is opvallend, want enkele fouten waren gerust een uitsluiting waard.

Stephen Buyl

Cercle-speler Stephen Buyl kreeg dit weekend op het veld van KV Kortrijk een gele kaart na een smerige overtreding. Met een gestrekt been ging hij door op de knie/het been van de tegenstander. 

Imoh Ezekiel

Standard-spits Imoh Ezekiel had er in de verloren topper tegen Club Brugge ook van het veld gestuurd kunnen worden. Met het been vooruit slierde hij door op de enkels van Bruggeling Maxime Lestienne. Of hij zich bewust was van de overtreding is natuurlijk een andere vraag.

Vadis Odjidja

In diezelfde partij geraakten de gemoederen van Brugge-middenvelder Vadis Odjidja oververhit. De stoppen sloegen even door tijdens een opstootje met Standard-spelers Mpoku en Batshuayi. In het midden van die heisa sloeg hij de arm van de topschutter op een vreemde manier weg.

Steven de Petter

In de wedstrijd tussen KV Mechelen en Sporting Lokeren had Steven de Petter ook uitgesloten moeten worden. De speler van Malinois ging op de enkel van Koen Persoons staan. De Petter deed zelf of hij geraakt was en het echte slachtoffer kreeg dan nog geel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties