Reactie Mitrovic: "Hopelijk gaan we allebei naar de barrages"

Nicola Cantoro
| 11 reacties
Mitrovic: "Hopelijk gaan we allebei naar de barrages"
Foto: © SC

De Belgische beloften gingen vanavond kansloos onderuit tegen een sterk Servië. Uitgerekend Aleksandar Mitrovic was met twee doelpunten de boeman voor de jonge Rode Duivels. De Anderlecht-spits haalde zo zijn gram op de supporters die hem uitfloten vanuit de tribunes.

Nicola Cantoro in Leuven

“We hebben goed op onze kansen gewacht en daar dan maximaal van geprofiteerd”, zei Mitrogoal na afloop van de match. “We speelden heel goed als team en stonden ook goed. België heeft een heel sterk team, maar onze verdedigers gaven heel weinig ruimte weg. Ze deden het fantastisch.”

Er is nog een waterkansje voor de Rode Duivels om alsnog de barrages voor het EK 2015 te halen. “Hopelijk gaan we allebei naar de barrages. Waarom niet? Als we winnen tegen Italië en België wint van Cyprus, dan kan dat nog”, zegt Mitrovic. Enkel de vier beste tweedes mogen deelnemen aan de barrages. De eerste in de poule is sowieso geplaatst voor de barrages.

"Zaterdag opnieuw twee doelpunten? Waarom niet?"

Zaterdag zakt Mitrovic opnieuw af naar ‘Den Dreef' in Leuven om het tegen OHL op te nemen met Anderlecht. “Nog eens twee doelpunten scoren? Waarom niet?” Op de vraag of  de match met de beloften niet zal wegen op de match tegen OHL, reageerde de Serviër kort en duidelijk. “Wij moeten daar gewoon ook winnen. Deze match heeft geen invloed op de prestaties voor zaterdag. Ik had het er voor de match nog over met Praet. We are Anderlecht!”, voegde de doelpuntenmaker er nog aan toe. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties