Speel spion bij de Koreanen

Redactie
| 0 reacties
Speel spion bij de Koreanen
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Met vandaag enorm veel oefenwedstrijden in de hele wereld. Kijk je mee naar Zuid-Korea en lever je zo scoutingswerk voor Marc Wilmots?

Overal in de wereld worden er vandaag oefenwedstrijden gespeeld op internationaal niveau. Uitkijken is het vooral straks om 18 uur naar de oefeninterland tussen Griekenland en Zuid-Korea.

Twee toplanden zijn dat, maar het wordt toch vooral een beetje uitkijken naar hoe de Koreanen zullen spelen. Tegen hen moeten we aan de bak op het WK, als eerste scoutingsopdracht kan het dus alvast tellen.

Maar u kan ook kijken naar Colombia, Portugal of laat op de avond naar de partij tussen Spanje en Italië (22uur). Mis het niet!

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wie wint in Griekenland?

Waag een gokje via Unibet. Als Zuid-Korea kan stunten, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 192 euro! Een scoreloos gelijkspel kan voor maar liefst 450 euro zorgen - Een aanrader bij deze stugge ploegen! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties