Reactie Leye scoort na maanden afwezigheid: "Doet enorm veel plezier"

Leye scoort na maanden afwezigheid: "Doet enorm veel plezier"
Foto: © SC

Mbaye Leye is de held van de dag aan de Gaverbeek. Hij maakte een 0-1 achterstand goed met een doelpunt in de slotfase. Een bevrijdende goal is het voor de spits van Essevee, na maanden blessureleed.

Aernout Van Lindt in Waregem

Vorige week kreeg Leye al een kleine tien minuten tegen Waasland-Beveren, nu kreeg hij een halfuurtje aan de eigen Gaverbeek. Een mooi moment voor de spits, die dan ook nog kon scoren.

"Ik scoor wel vaker tegen Club Brugge", geeft de spits toe. "Ik ben dan ook heel blij met dit doelpunt, dit doet enorm veel plezier." En hij maakte van de gelegenheid gebruik om iedereen te danken: "Mijn familie, iedereen die de voorbije moeilijke maanden dicht bij me stond."

"Respect tonen in het kamp van de tegenstander"

Na zijn doelpunt liep Leye naar een kant van de tribunes, waar Clubsupporters in het vak zaten van Essevee: "Als je in het kamp van de tegenstander zit, moet je respect tonen", aldus Leye - die zich ergerde tijdens de opwarming voor zijn invalbeurt.

Op de vraag hoeveel minuten hij volgende keer wil spelen, was Leye duidelijk: "We volgen het schema van de medische staf. Zij geven alles voor mij, dus gaan we het opvolgen. Eerst 10 minuten, nu 30 minuten en de volgende keer hoeveel ze voorop stelden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties