Hasi en Vanden Stock eisen reactie spelers: "Zij zijn de grootste schuldigen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 49 reacties
Hasi en Vanden Stock eisen reactie spelers: "Zij zijn de grootste schuldigen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Besnik Hasi is de nieuwe hoofdtrainer van RSC Anderlecht. De Albanees barst van de ambitie, maar focust zich nu eerst en vooral op de eerstvolgende elf wedstrijden. "Aan volgend seizoen denk ik nog niet", aldus de kersverse T1 van paars-wit.

Roger Vanden Stock benadrukte tijdens de persconferentie in het Astridpark dat Anderlecht niet anders kon dan overgaan tot een ontslag van van den Brom. “Dit is een persconferentie die we absoluut wilden vermijden. Het is een droevige periode voor Anderlecht, maar de druk werd te groot en we waren verplicht deze beslissing te nemen."

Iedereen verwacht een schokeffect bij paars-wit, maar Vanden Stock blijft voorzichtig. “Iedereen verwacht nu een heel ander Anderlecht, maar dat zal niet zo gemakkelijk zijn als iedereen denkt. Ik verwacht bovenal een reactie van de spelers, zij zijn de grootste schuldigen. Ik hoop dat ze hun plichten vervullen, zoals dat spelers van Anderlecht betaamt.”

Hasi: “Het is aan mij om hen opnieuw te motiveren”

Woorden die ook de nieuwbakken coach in de mond neemt. “De spelers moeten beseffen dat ze heel goed betaald worden. Het is aan mij om hen opnieuw te motiveren. Ik heb objectieven: de kaart van de jeugd blijven trekken, zij moeten kansen blijven krijgen en progressie blijven boeken.”

“Ik denk nog niet aan volgend seizoen. Ik richt mijn blik nu enkel en alleen op de eerstvolgende elf wedstrijden. Het eerste werkpunt is duidelijkheid scheppen. Ik heb heel goed samengewerkt met John. Hij is een vriend geworden en begreep deze beslissing.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties