Van den Brom reageert na ontslag: "Toch is er voldoende talent aanwezig in selectie"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 39 reacties
Van den Brom reageert na ontslag: "Toch is er voldoende talent aanwezig in selectie"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

John van den Brom is niet langer coach van RSC Anderlecht. De Nederlandse oefenmeester reageerde in een perscommuniqué voor het eerst op zijn ontslag bij paars-wit.

De voorbije weken en maanden groeide de tegenstand tegen van den Brom geleidelijk aan in de bestuurskamer van paars-wit. De 1-0-nederlaag op het veld van OH Leuven was dan ook de spreekwoordelijke druppel voor het bestuur.

Van den Brom werd maandagochtend officieel op de keien gezet door paars-wit. “Ik wil de directie van Anderlecht danken voor de steun van de voorbije maanden. Dit is een erg moeilijk moment voor mij en ik heb altijd gehandeld om het beste uit deze spelersgroep te halen.”

“Ik blijf ervan overtuigd dat er voldoende talent schuilt in deze selectie”

“Ik blijf ervan overtuigd dat er voldoende talent schuilt in deze selectie. Het is jammer dat ik mijn werk niet heb kunnen afmaken maar de voetbalwereld zit nu eenmaal zo in elkaar. Anderlecht is een warme club wat het vertrek des te pijnlijker maakt. Ik laat hier enkele vrienden achter. Tenslotte wil ik de supporters danken voor de ondersteuning.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties