Nieuwe manager STVV: Alles om mooie eersteklasser te worden"

Jordy Ferket
| 1 reacties
Nieuwe manager STVV: Alles om mooie eersteklasser te worden"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Philippe Bormans is door Sint-Truiden aangesteld als nieuwe manager van de club. Onder het voorzitterschap van Bart Lammens zal hij instaan voor het dagelijkse bestuur binnen de club. De 26-jarige manager is al vijf jaar actief binnen STVV.

Philippe Bormans wordt de nieuwe manager van Sint-Truiden. Daarnaast behoudt hij ook zijn functie als gerechtigd correspondent. Dat meldde STVV op de clubsite. Bormans is nog maar 26 jaar, maar toch is hij al zes jaar actief binnen de club.

Hij kijkt alvast uit naar zijn nieuwe functie. “Ik heb veel zin om mijn nieuwe functie uit te oefenen. We hebben het enkele jaren geleden heel moeilijk gehad waardoor we veel negatief nieuws moesten brengen. Nu kunnen we beginnen aan een positief verhaal”, vertelde Bormans aan Voetbalkrant.com.

“Alles in huis om een mooie eersteklasser te zijn”

“We zijn daar volop mee bezig. Sportief gaat het een stuk beter en daar moeten we op voortbouwen. Het doel is om terug naar eerste klasse te gaan”, aldus Bormans. “Sint-Truiden heeft een fantastisch aanhang, een mooi stadion en binnen enkele maanden opent er een nieuwe tribune. We hebben alles in huis om een mooie ploeg op het hoogste niveau te zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties