Vieren doe je zo

Jordy Ferket
| 0 reacties
Vieren doe je zo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Kameroener Samuel Eto'o scoorde dit weekend voor Chelsea in de 4-0-zege tegen Tottenham. Maar het was vooral zijn manier van vieren die de fans zal bijblijven. Hij deed een oud mannetje na. Er zijn nog een heleboel grappige vieringen. Hieronder enkele voorbeelden.

Samuel Eto’o

Chelsea-spits Samuel Eto’o deed dit weekend de netten trillen tegen Tottenham. De Kameroener vierde zijn doelpunt wel op een hele leuke manier. Hij deed een oud mannetje na. Daarmee snoerde hij al zijn criticasters de mond.

De laatste tijd was er heel wat te doen rond de leeftijd van de aanvaller. Officieel is hij 33 jaar, maar dat klopt volgens velen niet helemaal. Zo zou hij volgens een ex-vriendin al 39 zijn. Zelfs coach Mourinho twijfelde over de leeftijd van Eto’o.

Mario Balotelli

In dit lijstje kan het Italiaanse enfant terrible Mario Balotelli natuurlijk niet ontbreken. De Italiaan scoorde in de halve finales van het EK 2012 twee keer tegen Duitsland. Vooral de manier waarop de spits zijn tweede doelpunt vierde, was redelijk humoristisch.

FC Stjarnan (IJsland)

Vele club zouden een voorbeeld kunnen nemen aan FC Stjarnan. Een team uit IJsland dat ervoor zorgde dat een doelpuntenviering vaak spectaculairder was dan de goal zelf. In onderstaand filmpje ziet u hun beste voorbeelden. Hopelijk volgen vele topclubs het voorbeeld van deze sympathieke ploeg.

Peter Crouch

De Engelse spits Peter Crouch scoorde meermaals in de Champions League, in interlands en in de Premier League. Toch zal de voetbalwereld hem vooral herinneren omwille van zijn Robot. In onderstaand filmpje zie je de Crouch-celebration.   

Neymar

Ook Brazilianen kunnen er wat van. Superster Neymar heeft al meermaals zijn dansmoves laten zien op het voetbalveld. Vooral bij Santos toonde de flankspeler zijn rappe voetjes.

Er zijn natuurlijk veel plezante voorbeelden. Misschien volgen die later wel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties