Geheime wapens tijdens play-offs

Geheime wapens tijdens play-offs
Foto: © SC

Elk jaar heb je wel eens spelers die door een blessure of andere reden een deel van het seizoen misten en pas op het einde van het jaar hun neus echt aan het venster steken. Een geheim wapen voor de play-offs heet zoiets, al is het niet elk jaar echt prijs.

Dit seizoen heeft Ronald Vargas alvast plannen in de richting om het geheime wapen te worden: "Ik wil klaar zijn voor de play-offs en de man van die play-offs worden", aldus de Venozolaan.

En dat is goed mogelijk. Vargas heeft 480 speelminuten achter de rug de voorbije maanden en kon al twee keer scoren. Als hij van nieuwbakken coach Hasi zijn kansen krijgt in play-off 1, kan hij belangrijk worden.

Kanttekeningen

Toch moeten er meteen wat kanttekeningen geplaatst worden.  Twee jaar geleden was Vargas ook al eens klaar om het geheim wapen te worden van de play-offs, met met hem trouwens ook Guillermo Molins. En tijdens de play-offs lukte het voor beiden niet om het te maken.

Eenzelfde verhaal overigens ook vorig jaar bij Anderlecht wat betreft Matias Suarez, die op het appèl stond om in de eindstrijd zijn kunnen te tonen, maar uiteindelijk - ondanks enkele goede wedstrijden - niet helemaal los raakte zoals dat werd gehoopt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties