Kortrijkzaanse lappenmand leeg, maar... Vanhaezebrouck blesseert zich op training

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Kortrijkzaanse lappenmand leeg, maar... Vanhaezebrouck blesseert zich op training
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck kan voor de partij tegen KRC Genk op een quasi voltallige kern rekenen. Leuk detail: de oefenmeester zelf ligt in de lappenmand.

Cédric De Volder in Kortrijk

De veldheer van KV Kortrijk blesseerde zich immers in een onderling partijtje op training. "Ik kamp met een barstje in een middenvoetsbeentje", aldus de oefenmeester van de Kerels op de wekelijkse persbabbel. "Ik deed wellicht een beetje te veel mee op training. (lacht) Al voelde ik op het eerste moment niets, hoor. Dat zal wellicht de adrenaline van de partij geweest zijn."

"Barstje in het middenvoetsbeentje"

Zonder de blessure van Vanhaezebrouck moest het Kortrijkzaanse dokterskabinet wellicht quasi werkloos toekijken. Enkel Rémi Pillot en Grégory Mahau zijn niet speelklaar voor de partij tegen KRC Genk. Beide pionnen worden bovendien niet onmiddellijk terug verwacht.

Ook Darren Keet en Maxime Chanot kampen met kwaaltjes, maar ondervinden weinig hinder. Beiden ondergaan wellicht na de play-offs een ingreep. "Maar dat is nog af te wachten. Voor hetzelfde geld is play-off 2 al beslist na twee wedstrijden. Dan is het beter om beiden al vroeger de ziekenboeg in te sturen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties