Corryn wil zich bewijzen: "Maar niet simpel om Odoi uit de ploeg te spelen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Corryn wil zich bewijzen: "Maar niet simpel om Odoi uit de ploeg te spelen"
Foto: © SC

Alexander Corryn start komend weekend wellicht voor de tweede opeenvolgende keer in de basis bij Sporting Lokeren. De jonge linksachter profiteert van de schorsing van Denis Odoi en wil het Peter Maes zo moeilijk mogelijk maken met het oog op de bekerfinale en play-off 1.

Voetbalkrant.com zocht Corryn op en had een babbel met de jonge verdediger van de Waaslanders. “Ik wil het Peter Maes zo moeilijk mogelijk maken met het oog op de bekerfinale en play-off 1, ook al weet ik dat het niet eenvoudig wordt om Denis uit de ploeg te spelen”, klinkt het bij de linksachter.

"Ik wil me tonen tegen de sterke aanvallers van Lierse"

Komend weekend wacht Lierse, en meteen een nieuwe kans voor Corryn om zich te tonen. “Dat wordt volgens mij een moeilijke match. Lierse is goed bezig en ze hebben sterke aanvallers. Limbombe vond ik altijd al een goeie speler en ook Diagne is gevaarlijk. Ik hoop tegen die jongens te tonen dat de coach op mij kan rekenen.”

Sterkhouders zal Peter Maes niet op de bank houden met het oog op de bekerfinale. “Neen, dat denk ik toch niet. Ik denk dat de coach iedereen op scherp wil met de finale die eraan komt. Zo kan iedereen tonen dat hij klaar is.”

"Het rendement is wat minder, maar we zijn nog steeds dominant"

Na de zege tegen Anderlecht, sprokkelde Lokeren amper 1 op 6 meer. Bovendien kon het sinds de overwinning tegen paars-wit niet meer scoren. “Het klopt dat het rendement op dit moment minder is. We creëren kansen, maar de bal gaat er niet in.”

“We spelen nog steeds dominant voetbal. Zo waren we ook de betere ploeg tegen Waasland-Beveren, maar als de bal er niet in wil… Tegen KV Mechelen was het wat minder, maar dat kan al eens voorvallen”, besluit Corryn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties