Matthys: "Verwacht heel moeilijke match voor Genk"

Nicola Cantoro
| 4 reacties
Matthys: "Verwacht heel moeilijke match voor Genk"
Foto: © SC

Zondag kan AA Gent zich verzekeren van PO1 indien het wint van Zulte- Waregem en Genk niet wint in Kortrijk. Tim Matthys blikt met een zekere nostalgie vooruit op het duel. De Bergen-speler speelde nog voor zowel AA Gent als Zulte-Waregem.

Vorige week speelde Tim Matthys nog met Bergen tegen Genk. Hij was niet echt onder de indruk van het spel van de Limburgers. ‘Toen liet Genk me allesbehalve een grootse indruk na. Je merkt dat de spelers met heel weinig vertrouwen op het veld staan”, aldus Matthys in Het Nieuwsblad.

De Oost-Vlaming geeft dan ook aan Gent de meeste kansen om PO1 te halen. “Bij de Buffalo's loopt alles momenteel op wieltjes. Bovendien hebben ze dit weekend ook het thuisvoordeel waardoor ze kunnen rekenen op de steun van de fans en dat scheelt in de Ghelamco Arena toch wel een slok op een borrel. Essevee zal de klemtoon al leggen op de bekerfinale.”

Matthys ziet Genk van zijn kant dan weer niet winnen op Kortrijk. “KV Kortrijk wil graag zijn sportieve plicht vervullen in hun thuiswedstrijd tegen RC Genk. Ze hebben trouwens ook nog wel wat goed te maken bij hun fans, dus ik verwacht een heel moeilijke wedstrijd voor de Limburgers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties