Preud'homme: "Hopelijk is Vadis klaar voor play-offs"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Preud'homme: "Hopelijk is Vadis klaar voor play-offs"
Foto: © SC

Club Brugge moet het in de Brugse derby zonder Vadis Odjidja-Ofoe stellen. Wellicht zal Victor Vazquez meteen in de basis worden gedropt. "Soms moet een speler zich opofferen voor het team", legt Michel Preud'homme uit.

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme heeft wederom puzzelwerk voor de boeg met het oog op de Brugse derby. Vadis Odjidja-Ofoe viel immers geblesseerd uit op training. "Hij heeft dus een scheurtje in het dijbeen opgelopen", bevestigt Michel Preud'homme op de wekelijkse persbabbel. "Vadis zal dus sowieso niet spelen tegen Cercle Brugge. Wanneer ik hem terug verwacht? Hopelijk krijgen we hem klaar voor de play-offs."

"Tom De Sutter moest ook meteen starten"

Maar er is ook goed nieuws uit de blauw-zwarte lappenmand. Victor Vazquez is opnieuw klaar voor de strijd. "Hij trainde deze week zonder problemen mee", aldus de Luikenaar. "Of hij al klaar is om Vadis te vervangen? Het is natuurlijk logisch dat Vazquez nog met een achterstand kampt, maar ook Tom De Sutter moest enkele weken geleden meteen starten omdat er simpelweg geen alternatief voorhanden was. Soms moet een speler zich opofferen voor het team, hé."

Verder sloot ook Brandon Mechele deze week opnieuw aan bij de groep, net als Jim Larsen. Boli Bolingoli komt de ziekenboeg dan weer versterken. De flankspeler incasseerde een slag op training en moest worden genaaid aan de oogkas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties