Hasselbaink haalt opnieuw uit: "Bestuur juichte niet eens. Wat moet ik daaruit concluderen?"

Hasselbaink haalt opnieuw uit: "Bestuur juichte niet eens. Wat moet ik daaruit concluderen?"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Jimmy Floyd Hasselbaink is - om het zacht uit te drukken - niet blij met de gang van zaken bij Antwerp. De Nederlander haalde al fameus uit naar het amateurisme bij The Great Old en nu nam hij ook nog eens het bestuur zwaar op de korrel.

Volgens Hasselbaink heeft Jos Verhaegen alle touwtjes in handen bij Antwerp en zijn voorzitter Jan Michel en directeur Gunter Hofmans er enkel voor de schone schijn. "Ze hebben het altijd over hun spelers als het over de Belgen gaat en over mijn spelers wanneer ze de jongens bedoelen die ik heb gehaald", aldus Hasselbaink in Het Nieuwsblad. "Het is ook opvallend dat bij de spelers die ze zelf hebben gehaald alles altijd in orde is. Bij de spelers die via mij en ­Rubie zijn gekomen, waren er al vaak problemen."

En Hasselbaink gaat zelfs verder: hij verdenkt het bestuur van vreemde activiteiten. Het lijkt dan ook dat de Nederlander op een vroegtijdig vertrek zit aan te sturen. "Tijdens de rust van ­onze match tegen RWDM zag ik mensen van het ­bestuur bij spelers staan. Na een goeie eerste helft en een 0-1-voorsprong bakten we er nadien niets meer van en werd het nog 1-1. Toen we vorige week leider Westerlo klopten, zag ik mensen van mijn eigen bestuur die niet eens juichten. Wat moet ik daaruit concluderen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties