Supportersfederatie OHL maakt zich klaar: "We willen gehoord worden door bestuur"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Supportersfederatie OHL maakt zich klaar: "We willen gehoord worden door bestuur"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven start zaterdag play-off 3 met een thuiswedstrijd tegen RAEC Mons. De fusieclub beleeft barre tijden, maar de fans kregen door het vertrek van Bjorn Ruytinx een extra koude douche. "En er komen acties", is Miguel Langouche duidelijk.

Door Cédric De Volder

Enkele dagen geleden publiceerde Voetbalkrant.com een interview met Miguel Langouche. De voorzitter van Supportersfederatie O-Hasj-El uitte de onvrede van de fans naar het bestuur toe. Vooral het vertrek van Bjorn Ruytinx - nochtans dé chouchou van Den Dreef - viel in slechte aarde. Je kan alles bovendien HIER nog eens nalezen.

"Misschien komt er op lange termijn inspraak?"

"We hebben besloten om actie te voeren", laat Langouche weten aan onze redactie. "Alle supportersverenigingen zijn ervan overtuigd dat er iets moet gebeuren. We hebben een tifo voorbereid, maar dat is lang niet alles. Er is een concept uitgedacht dat zal worden herhaald tijdens elke wedstrijd van play-off 3. Zoals eerder gezegd: het is niet de bedoeling om met rotte eieren naar het bestuur te gooien, hé."

De fans zijn niet van plan om het ontslag te eisen van de bestuurstop. "We gaan niet zoals in de Cristal Arena koppen eisen", besluit de voorzitter. "Maar we willen gehoord worden. Misschien komt er op lange termijn zelfs inspraak. Het is geen overbodige luxe om een vertegenwoordiger van de fans te laten zetelen in de Raad van Bestuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties