Vanhoof omtrent contractverlenging Vercauteren: "Niet wachten tot einde play-offs"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Vanhoof omtrent contractverlenging Vercauteren: "Niet wachten tot einde play-offs"
Foto: © Photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Franky Vercauteren loodste KV Mechelen uit de gevarenzone. Achter De Kazerne maakt zich dan ook op voor een zorgeloze play-off 2. Enig probleem: het contract van de coach loopt aan het einde van het seizoen af.

Door Cédric De Volder

KV Mechelen maakte een rotseizoen door. Malinois - bij het begin van de voetbaljaargang getipt als outsider voor een PO1-ticket - zat zelfs in acute ademnood. Harm van Veldhoven werd uiteindelijk geslachtofferd en de beademingsmachine van Franky Vercauteren sloeg meteen aan met een overwinning tegen RSC Anderlecht.

Ondertussen zijn we enkele maanden verder en is Mechelen veilig. Achter De Kazerne maakt zich dan ook op voor een zorgeloze play-off 2. Enig puntje van onrust is het aflopende contract van Vercauteren. Maar daar wordt aan gewerkt.

"Volgende week gesprek met coach gepland"

"Franky kreeg de taak mee om het behoud te verzekeren", aldus Fi Vanhoof in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Dat is dan ook gelukt. Er staat ondertussen een gesprek gepland met de coach. Dat zal volgende week plaatsvinden. We gaan niet wachten tot het einde van de play-offs, hé."

Vanhoof is echter karig met commentaar. "Er is afgesproken om verder geen uitspraken te doen", besluit de sportief directeur. "Of ik er persoonlijk een goed oog in heb? Ook Franky houdt zich aan die afspraak. Hij lost niets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties