De defensieve kopzorgen van Martino

Caroline Tonnelier
| 5 reacties
De defensieve kopzorgen van Martino
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het blessureleed houdt aan bij FC Barcelona. Gerard Piqué viel in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético uit en zou een viertal weken aan de kant staan.

De verdediger mist zo onder meer de return tegen Atlético en de bekerfinale tegen Real Madrid. De onbeschikbaarheid van Piqué is de zoveelste tegenslag voor Martino op defensief vlak. Ook Puyol is immers nog steeds niet helemaal fit en doelman Valdés komt dit seizoen sowieso niet meer in actie.

Bartra-Mascherano centraal duo in cruciale wedstrijden

Door de volle ziekenboeg blijven er weinig opties over voor Barcelona in de verdediging. Bartra en Mascherano zullen de komende weken wellicht de Catalaanse defensie vormen. De kwetsbaarheid van de blaugranas achteraan zou wel eens cruciaal kunnen zijn in de eindfase van de verschillende competities waarin Barça nog actief is.

Gezien de beperkte opties en het transferverbod dat de Spaanse landskampioen boven het hoofd hangt, lijkt het einde van de defensieve zorgen bovendien nog lang niet in zicht. Puyol vertrekt immers sowieso aan het einde van dit seizoen en ook Valdés verlengde zijn contract niet, al hoopt Barcelona hem eventueel toch nog te kunnen houden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties