Reactie Kums met vragen: "Ik weet nog steeds niet hoe ik precies scoorde"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Kums met vragen: "Ik weet nog steeds niet hoe ik precies scoorde"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Kums sneed Standard vanavond de keel over met het tweede doelpunt van de avond. De middenvelder kreeg enorm veel vrijheid in de zestien, maar kampt vooral met één grote vraag. "Ik weet nog steeds niet hoe ik precies scoorde. Die bal viel gewoon op mijn hoofd."

Cédric De Volder in Waregem

Thorgan Hazard trapte de corner en Sven Kums kopte het leer tegen de touwen. Maar tussendoor gingen Eiji Kawashima en Laurent Ciman aan het klungelen. "Ik had de opdracht gekregen om de doelman een beetje te hinderen", legt de middenvelder uit. "Ook Ciman dekte me af, maar opeens liep hij weg. Ik weet ook niet waarom." (lacht)

"Bal viel gewoon op mijn hoofd"

"Ik weet nog steeds niet hoe ik precies scoorde", verrast de voormalige spelverdeler van KV Kortrijk en sc Heerenveen. "Die bal viel eigenlijk gewoon op mijn hoofd. Het doet er niet toe, hé. Essevee pakte vanavond trouwens een oververdiende overwinning. Iedereen voerde zijn taken perfect uit. Bovendien waren de beste kansen ook keer op keer voor ons."

De vice-kampioen nadert op die manier - Club kan zondag wel nog de leidersplaats pakken - op amper vier puntjes van de Rouches. Beginnen ze aan de Gaverbeek al opnieuw te dromen? "Het was onze bedoeling om play-off 1 goed te starten na het verlies in de finale van de Cofidis Cup. We hebben een zes op zes: beter kan niet, hé. (knipoogt) Maar we gaan niet zweven. Zulte Waregem moet het wedstrijd per wedstrijd nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties