Reactie "De fans waren ontgoocheld, maar wij ook hoor"

"De fans waren ontgoocheld, maar wij ook hoor"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven De Petter kopte in de slotfase de 0-2 tegen de touwen, maar werd afgefloten wegens buitenspel. "Ik dacht niet dat ik offside stond, maar de arbiter floot", aldus de middenvelder na de partij.

Aernout Van Lindt in Brugge

Een knal op de deklat van invaller Claes was het, die plotsklaps voor het hoofd van Steven De Petter terechtkwam. Hij aarzelde niet en kopte de 0-2 tegen de touwen. Maar het ging niet door, want de actie werd onterecht afgefloten voor buitenspel.

"Hij had al gefloten, dus protesteren had geen zin", aldus een nuchtere De Petter. "Ik had het gevoel wel dt er niets van aan was, maar hij floot en dan kan je er niets aan doen."

"Reageren naar de supporters toe die er wel waren"

Door de overwinning van KV Mechelen spelen de Maneblussers terug mee in play-off 2. "We wilden iets rechtzetten na vorige week", was de middenvelder duidelijk. "De fans waren ontgoocheld en dat is hun goed recht. Maar wij waren ook ontgoocheld vorige week, dus hebben we nu proberen reageren naar de supporters toe die er wel waren vandaag."

En alles is nog mogelijk voor Malinwa in de play-offs: "Ik heb al eens play-off 2 gewonnen na een 1 op 9 als start. Een keer verliezen is dus geen man overboord, het kan altijd nog keren. We hebben nu gedaan wat moest, ook de volgende weken moeten we er nu vol voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties