Leko: "We hebben niet opgegeven en daar ben ik fier op"

Leko: "We hebben niet opgegeven en daar ben ik fier op"
Foto: © Photonews

Hoe ga je van de hel naar de hemel in één seconde? Ivan Leko stond er al wat berustend bij toen de laatste corner van de wedstrijd genomen werd, maar de vreugdeuitspatting was er des te groter om toen Robson de bal tegen de touwen kopte tegen Bergen.

Eerst de kritische noot van Leko. "We wilden winnen, maar we speelden geen goede match. Bergen ook niet trouwens", aldus Leko op zijn persconferentie. "Gelukkig heb ik wel mentaliteit gezien en daar ben ik fier op. We hebben niet opgegeven, ook niet toen we met tien kwamen te staan. We hebben risico's genomen na de rode kaart van Karel, maar het is goed uitgedraaid."

Lukas Van Eenoo, die de zwakke Messoudi kwam vervangen, zorgde voor heel wat meer gevaar. "We wilden hem er in brengen als er meer ruimte kwam en dat is gelukt. Messoudi is ook heel belangrijk, maar Van Eenoo kan een match beslissen, zoals hij de voorbije weken al een paar keer deed."

Nu zaterdag kan OHL PO 3 helemaal beslissen mits winst aan Den Dreef. "Dat wordt de belangrijkste match - tot nu toe - van het jaar voor ons. We willen het afmaken", besloot Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties