Reactie Proto: "Deze 'fighting spirit' moeten we elke week brengen"

Proto:  "Deze 'fighting spirit' moeten we elke week brengen"
Foto: © Photonews

Silvio Proto had niet bijster veel te doen, maar had toch enkele goede saves in huis. De doelman was vooral blij met de mentaliteit die zijn ploeg liet zien.

Johan Walckiers in Anderlecht

De euforie in het Astridpark was groot, maar de ervaren Proto hield wel iedereen met de voetjes op de grond. "Ik ben blij met de sterke match die we gespeeld hebben, zeker in de eerste 15 à 25 minuten", knikte Proto. "We hebben Club heel hoog opgevangen, zoals de coach gevraagd had. De mentaliteit zat goed, de inzet ook. Maar nu moeten we niet gaan zweven, want we staan nog nergens. Deze 'fighting spirit' moeten we elke week opbrengen."

Voor Cyriac zal het extra deugd gedaan hebben

Proto deelde wel mee in de vreugde, want hij stak het hele veld over om Cyriac te feliciteren. "Ik ben blij voor al mijn ploegmaats. Iedereen was vandaag op niveau: de verdediging, het middenveld en de aanval. Maar voor Cyriac zal het extra deugd gedaan hebben, want een spits leeft van goals en dit was een bijzonder mooie. Dat zal hem vertrouwen gegeven hebben. En dat hebben we op dit moment nodig."

En nu naar Lokeren. "We bekijken het match per match en hopen eindelijk eens op verplaatsing iets neer te zetten, want daar hebben we tot nu toe niet veel laten zien. Of dit een referentiematch was? Dat zal de toekomst uitwijzen. Hopelijk volgende week vrijdag al."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties