Reactie Deschacht houdt voetjes op grond: "We hebben nog niets bewezen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Deschacht houdt voetjes op grond: "We hebben nog niets bewezen"
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht voetbalde Club Brugge gisteren een helft lang van de mat. De landskampioen ging in de topper dan ook de rust in met een 3-0-voorsprong. "Het was onze beste helft sinds lang", analyseerde Olivier Deschacht na afloop.

Cédric De Volder in Anderlecht

Club Brugge incasseerde gisteren een uppercut van jewelste in het Astridpark. De West-Vlamingen kregen de kans om de leidersplaats over te nemen van Standard, maar de wedstrijd was na amper veertig minuten over en out na doelpunten van Youri Tielemans en Gohi Bi Cyriac (2). 

"Hebben nog niets bewezen. En zeker niet op verplaatsing"

"Het was onze beste helft sinds lang", wist ook Olivier Deschacht na afloop. "Ik en andere verdedigers hadden eigenlijk geen werk op te knappen. Ook Cheikhou Kouyaté vervulde zijn nieuwe rol met verve. Hij voerde zijn taken nagenoeg perfect uit. Maar dat kan eigenlijk van iedereen gezegd worden."

Op die manier lijkt RSCA zich opnieuw in de titelrace te hebben geknokt. "Maar ik hoor die 'als als' niet graag", besluit Deschacht. "We moeten nu vooral rustig blijven. Hopelijk pakken we vrijdag de overwinning op het veld van Sporting Lokeren. Maar op dit moment hebben we nog niets bewezen. En zeker niet op verplaatsing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties