Doelpuntenkermis in Cambuur, nieuw puntenverlies Vitesse

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Het duel tussen Cambuur en Vitesse werd een ware doelpuntenkermis. In Friesland haalde de thuisploeg het uiteindelijk met 4-3. Cambuur verzekert zich op die manier van een verlengd verblijf in de Eredivisie.

De fans van de thuisploeg beleefden een fantastische avond, net als de neutrale supporters overigens. Na enkele gemiste kansen begon het feest na goed twintig minuten voetballen.  Het waren wel nog de bezoekers die via Leerdam op voorsprong kwamen, maar nog voor het halfuur had de thuisploeg de situatie rechtgezet. Barto zorgde voor de gelijkmaker en Leerdam deed de netten een tweede keer trillen, maar dit keer aan de verkeerde kant. Toch mocht Vitesse nog met een goed gevoel gaan rusten na de 2-2 van Atsu.

In de 56e minuut kwam Vitesse zelfs een tweede keer op voorsprong. Traoré was de man die op heerlijke wijze de 2-3 binnenknalde. Alweer kon de ploeg uit Arnhem de voorsprong niet vasthouden. Ogbeche zorgde al snel voor de 3-3 en Barto wierp zich met zijn tweede van de avond op als matchwinnaar.