Luzon wil karakter zien: "Individueel succes is van ondergeschikt belang"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Luzon wil karakter zien: "Individueel succes is van ondergeschikt belang"
Foto: © Photonews

Standard wil zich zondag in de Cristal Arena van KRC Genk herpakken na het verlies bij Zulte Waregem. "Ik raak niet aan mijn systeem, maar misschien wel aan de opstelling", liet Guy Luzon alvast niet in zijn kaarten kijken.

Standard is al lang niet meer de machine van enkele maanden geleden. Het voetbal is lang niet meer zo goed en de troepen van Guy Luzon morsen nu ook regelmatig met de punten. Zo gingen de Rouches aan de Gaverbeek de boot in tegen een oppermachtig Zulte Waregem. Maar op bezoek bij KRC Genk wil Standard de puntjes op de i zetten.

"Geen enkele bal van Batshuayi voor Ezekiel"

"Ik zag aan de Gaverbeek het typerende karakter van Standard niet terug", aldus Luzon in Het Laatste Nieuws. "Een nederlaag wil echter niet zeggen dat ik aan mijn systeem zal raken, maar enkele veranderingen in de opstelling zijn niet uit te sluiten. Ik praat enorm veel met mijn spelers en dat was de voorbije dagen niet anders."

Vooral Michy Batshuayi en Imoh Ezekiel leken aan de Gaverbeek tegen zichzelf te vechten. "Het kan best zijn dat Imoh geen enkele bal kreeg van Michy, maar daar trek ik geen conclusies uit. Batshuayi is een uitstekend seizoen aan het spelen en is goed op weg om international te worden. Maar individueel succes is ondergeschikt aan het teambelang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties