Reactie Dury ziet positieve in gelijkspel, Ferrera minder gelukkig

Dury ziet positieve in gelijkspel, Ferrera minder gelukkig
Foto: © Photonews

Zulte Waregem en Racing Genk hielden het aan de Gaverbeek op een 2-2 gelijkspel. "Een resultaat waar ik me kan in vinden", was Francky Dury na de wedstrijd eerlijk. De bezoekende coach was minder tevreden met het gelijkspel.

Aernout Van Lindt in Waregem

"We zijn er 90 minuten lang voor gegaan. De inzet die we toonden, heeft me positief gestemd", aldus Francky Dury. "Ik kan me dan ook al bij al in dit gelijkspel vinden. We zijn twee keer op achterstand gekomen tegen een sterk Racing Genk, dat goed in organisatie speelde."

"We zijn in de eerste twintig minuten goed weggekomen en we hebben risico genomen na de 1-2. We stonden in een 3-3-4 eigenlijk en dan komt er ruimte aan de andere kant ook. Maar vroegere zouden we dan misschien 1-4 of 1-5 op ons doos hebben gekregen, nu bleven we in balans. Dat Genk tegen ons voor de omschakeling koos, toont dat ze respect voor ons hebben."

"Goed gespeeld, slecht resultaat"

Emilio Ferrera was dan weer minder tevreden met het gelijkspel: "We hebben goede kansen gekregen en hebben een sterke ploeg als Zulte Waregem goed kunnen vastzetten en in de problemen brengen."

"Het enige dat tegenviel is het resultaat. We wilden hier echt winnen en dat is vandaag niet gelukt. Met de prestatie ben ik heel tevreden, met het resultaat veel minder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties