ACT! as 1 gelukkig: "Snel opnieuw rond tafel zitten met Antwerp-bestuur"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 151 reacties
ACT! as 1 gelukkig: "Snel opnieuw rond tafel zitten met Antwerp-bestuur"
Foto: © Photonews

Antwerp slaagde er op de valreep alsnog in om zijn licentie te bemachtigen. De oudste club van ons land komt ook volgend seizoen uit in tweede klasse, en daar is ook Act! as 1 ontzettend blij mee.

De vzw Antwerp Community Trust wil alle fans verenigen om een meerderheidsparticipatie bij Antwerp te verwerven. Nu the Great Old zijn licentie binnen heeft, wil ACT! as 1 dan ook heel snel rond de tafel gaan zitten met het bestuur van de club. Dat laat het weten in een perscommuniqué.

“Voor ACT! as 1 is het cruciaal dat de sanering van de schulden vergergezet wordt. Dat het Antwerp-bestuur zegt te willen streven naar een verregaande hervorming om zo een moderne club uit te bouwen, is in die optiek een uitgestoken die we graag aannemen”, klinkt het.

"Samen weer de trendsetter worden die de Belgische voetbalcompetitie opstartte"

Men hoopt bij ACT! as 1 dan ook binnenkort rond de tafel te gaan zitten met het bestuur. “Het is de eerste keer in de geschiedenis van RAFC dat gesprekken gevoerd zullen worden om de Antwerp-fans een participatie te laten verwerven in hun club. Samen kunnen we weer de trendsetter worden die ooit met stamnummer 1 de Belgische voetbalcompetitie opstartte.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties