Kevin De Bruyne schiet Wolfsburg naar winst, Stuttgart gered

Mattias Verhaeghe
| 7 reacties
Kevin De Bruyne schiet Wolfsburg naar winst, Stuttgart gered
Foto: Photonews

Kevin De Bruyne heeft Wolfsburg met een prachtig schot op weg gezet naar winst op Stuttgart. De Wolven moesten winnen als ze nog kans wilden maken op een ticket voor de Champions League. Ondanks het verlies, is Stuttgart wel gered.

Wolfsburg moest winnen als het met Leverkusen nog wil strijden om een ticket voor de Champions League. Met heel veel moeite won de ploeg van Kevin De Bruyne in de allerlaatste minuut met 1-2 op het veld van Stuttgart. Ook Leverkusen won echter op het veld van Frankfurt, waardoor de strijd om het laatste Champions League-ticket razend spannend wordt. Schalke 04 won van Freiburg en verzekerde zich zo van het kampioenenbal. Door het verlies van Hamburg kan Stuttgart niet meer voorbijgestoken worden en speelt ook het volgend seizoen in de Bundesliga.

Pocognoli kwam niet aan spelen toe bij Hannover, dat wel won op Nürnberg. Landskampioen Bayern München, zonder Van Buyten, won overtuigend van Hamburg. Mönchengladbach verzekerde zich door een zege tegen Mainz van de Europa League en Dortmund versloeg Hoffenheim. Onderaan verloren zowel Nürnberg als Eintracht Braunschweig hun wedstrijd, waardoor zij volgend weekend met Hamburg strijden om rechtstreekse degradatie of een plaats in de barrages.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties