Rumoer in Vurige Stede: Batshuayi out, Harbaoui in?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Rumoer in Vurige Stede: Batshuayi out, Harbaoui in?
Foto: © SC

Standard ligt in pole position om Hamdi Harbaoui over te nemen van Sporting Lokeren. De Luikenaren zien in het tussenseizoen wellicht Michy Batshuayi verkassen en willen dat vertrek opvangen met de Tunesiër.

Michy Batshuayi is aan zijn laatste weken bezig op Sclessin. De aanvaller kon in het tussenseizoen al rekenen op de belangstelling van onder meer SL Benfica en Tottenham Hotspur en gaf eerder al aan op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Maar ondertussen zijn de Rouches al op zoek naar een opvolger.

Volgens Sudpresse is die zoektocht zelfs al ten einde. Roland Duchâtelet zou immers de opdracht gegeven hebben om Hamdi Harbaoui naar de Vurige Stede te halen. De Tunesiër maakte dit seizoen het mooie weer op Daknam, mocht in het tussenseizoen niet vertrekken richting China en lijkt te willen vertrekken bij Lokeren.

Geen ontsnappingsclausule in contract Harbaoui

"Al zullen we er alles aan doen om hem te houden", liet Willy Reynders eerder nog optekenen tegenover onze redactie. "Maar als er een goed bod komt, zullen we dat bekijken. Voor de duidelijkheid: de geruchten omtrent een ontsnappingsclausule in het contract van Harbaoui zijn uit de lucht gegrepen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties