Titelstress slaat ook toe bij Real

Caroline Tonnelier
| 26 reacties

Twee speeldagen voor het einde van de competitie lijkt de titelstress volop toe te slaan in Spanje. Na Barcelona en Atlético leed ook Real Madrid duur puntenverlies. Pas in blessuretijd sleepte de Koninklijke een gelijkspel uit de brand.

Real Madrid kon mits winst een bijzonder goede zaak doen in de Spaanse titelstrijd. Het was echter Mathieu die kort voor de pauze de bezoekers verrassend op voorsprong bracht.

Dat Sergio Ramos de laatste weken bijzonder vlot de weg naar de netten vond bewees hij in de tweede helft. De verdediger zorgde op aangeven van Ronaldo voor de gelijkmaker. Verrassend genoeg was het opnieuw Valencia dat op voorsprong kwam. Dani Parejo liet de 1-2 optekenen. Een nieuwe stunt, na de zege op Camp Nou eerder dit seizoen, leek in de maak. In blessuretijd sleepte Ronaldo met een heerlijke hakbal toch nog een punt uit de brand.  Alles blijft zo mogelijk in La Liga