De Bruyne snapt nog altijd niet waarom hij van Mourinho niet mocht spelen

Mattias Verhaeghe
| 42 reacties
De Bruyne snapt nog altijd niet waarom hij van Mourinho niet mocht spelen
Foto: © SC

Kevin De Bruyne speelt al even bij Wolfsburg, maar weet nog altijd niet waarom Mourinho hem aan de kant liet bij Chelsea.

De Bruyne begon sterk aan het seizoen bij Chelsea, maar vloog na twee wedstrijden opeens uit de kern. Hij verhuisde dan maar voor 21 miljoen euro naar Wolfsburg in januari.

“Er waren de hele zomer contacten met Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund, maar ik mocht niet weg van Mourinho. In samenspraak met mijn manager en mijn ouders heb ik dan maar besloten mijn kans te wagen bij Chelsea”, aldus De Bruyne tegenover Sporting Telenet.

Na een mindere wedstrijd tegen Manchester United vloog ik plots uit de ploeg. En ik ben nooit meer teruggekeerd

“De eerste twee maanden waren fantastisch. Ik speelde een uitstekende voorbereiding, met wedstrijden tegen grote clubs. Maar na de mindere wedstrijd tegen Manchester United vloog ik uit de ploeg. Ik weet nog altijd niet waarom ik plots geen kans meer kreeg van Mourinho, maar ik ben nooit meer teruggekeerd in de ploeg.”

“In december volgde er een gesprek met Mourinho. Hij zei me toen dat ik in die maand meer speelkansen zou krijgen. Ik zei echter dat het beter was voor mij om te vertrekken. Hij wou dat ik bleef, maar ik heb toen mijn wens doorgedrukt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties