Vanderhaeghe hoopt op kans bij KVK: "Ik heb ambitie en het zou logische stap zijn"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Vanderhaeghe hoopt op kans bij KVK: "Ik heb ambitie en het zou logische stap zijn"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck werd gisteren voorgesteld als nieuwe coach van KAA Gent. De 50-jarige oefenmeester verlaat KV Kortrijk, maar hoe moet het nu verder in het Guldensporenstadion? Assistent Yves Vanderhaeghe ziet de functie van T1 alvast zitten.

Vanderhaeghe is al verschillende jaren actief als assistent, maar wie weet komt daar binnenkort verandering in. “Iedereen stelt me die vraag nu Hein overgestapt is naar Gent. Eigenlijk zou het voor mij een logische stap zijn, want ik ben ook wel ambitieus”, aldus de huidige T2 van de Kerels in De Kleedkamer.

In het Guldensporenstadion circuleren verschillende namen, waaronder Lorenzo Staelens en Johan Walem. “Maar ik zal laten blijken aan het bestuur dat ik ambitie heb om hoofdcoach te worden. Als ik geen T1 word, dan is dat ook maar zo. We zullen wel zien, maar T1 of T2, ik ga daar nog geen al te straffe uitsrpaken over doen.”

"Niet mee naar Gent als assistent"

Mee in het spoor van Vanhaezebrouck naar de Ghelamco Arena, dat lijkt er niet in te zitten voor Vanderhaeghe. “Dat denk ik eerlijk gezegd niet. Bij Gent hebben ze Peter Balette en Bernd Thijs om die positie in te vullen. Hein heeft me ook niet gevraagd om mee de overstap te maken”, besloot de voormalige Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties